18/06/2024

LA VEST PRIN SUDEST

Movie Production

© AFARĂ – Film artistic de lung metraj

O producție LA VEST PRIN SUDEST / Durata: 80 minute / Format: DCP 1.85:1 widescreen

Lansare / Premiera: decembrie 2023

”Un film adesea violent, plin se suspans și de scene tensionate, dramatice, unde corupția sistemică din stat își găsește o ”vindecare” extremă, prin chiar unul dintre ”păcatele” sale, un om distrus de sistem care nu mai are nimic de pierdut în realizarea a ceea ce el consideră a fi o necesară ”tabula rasa”. Făcut în spiritul și emoția unor filme clasice ca ”Promontoriul groazei”, Taxi Driver”, dar și ”Kill Bill”, acest film urmărește în mod deliberat să se așeze pe muchia tăioasă dintre ”dreptate” și ”justiție” sau între ”acceptabil” și ”revoltător”, ca o sursă pentru dezbatere publică: care ar fi o pedeapsă corectă pentru aceia ale căror decizii au distrus vieți și au ucis oameni?”

Genul filmului: THRILLER, NOIR, POLIȚIST, ACȚIUNE

Subiect: Un om de afaceri eliberat din închisoare numai pentru a duce la bun sfârșit o misiune ucigașă, s-a transformat în detenție într-un asasin răzbunător și începe să-i vâneze pe cei care l-au eliberat.

Slogan comercial: ”Înăuntru încă îl mai aveau sub control”


Business: sunt posibilități de finanțare, parteneriate pentru acest film. Filmul oferă și posibilități generoase de promovare pentru brand-uri, produse și servicii, atât în film, cât și în afara filmului, în campania de marketing a producției. > CLIK AICI

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.