There are more ways into moviemaking: sponsorship, financing, partnership and advertising CHECK OUT OUR BUSINESS ZONE

spot_img
spot_img

© BALTAG– Film artistic de lung metraj

O producție LA VEST PRIN SUDEST / Durata: 90 minute / Format: DCP 1.85:1 widescreen

Lansare / Premiera: septembrie 2023

”Acest thriller intens evoluează de la un slowburner elegant și cosmopolit spre un violent film de acțiune și suspans o dată cu personajul feminin central, doamna Baltag, o văduvă care este nevoită să intre în lumea întunecată a afacerilor fostului ei soț. Inspirat de romanul BALTAGUL, publicat de scriitorul Mihail Sadoveanu în anul 1930, filmul preia personajul femeii puternice și îl pune față în față cu lumea interlopă a României de azi, într-un traseu al evoluție spirituale care pleacă de la ignoranță și indiferență și ajunge la o implicare totală, unde fiecare pas este o luptă pe viață și pe moarte.”

Stadiul producției: ÎN PREGĂTIRE 

Genul filmului: THRILLER, SUSPANS, DRAMĂ

Subiect: Frivola și superficiala soție a unui afacerist interlop devine o luptătoare necruțătoare atunci când înțelege că cei care i-au ucis soțul vor să-i ia și ei viața.

Slogan comercial: ”Înțelege tot. Nu iartă nimic. ”


Business: sunt posibilități de finanțare, parteneriate pentru acest film. Filmul oferă și posibilități generoase de promovare pentru brand-uri, produse și servicii, atât în film, cât și în afara filmului, în campania de marketing a producției. > CLIK AICI

 

 

 

 

 

© BALTAG

Previous article© INAMICII STATULUI
Next articleBUSINESS PRESENTATION