18/06/2024

LA VEST PRIN SUDEST

Movie Production

La Vest Prin Sudest CONTACT

2 min read

Contactați-ne pe e-mail pentru orice informație, sau pentru a solicita prezentările noastre de BUSINESS,  MEDIA & SALES și SPONSORIZĂRI / PARTENERIATE. Sau pentru a solicita SINOPSISURI și SCENARII ale filmelor noastre aflate în dezvoltare.

CITEȘTE DESPRE NOI > CLICK AICI

Email: lavestprinsudest@gmail.com


Alternativ, ne puteți contacta și prin Facebook Messenger pe Pagina facebook, aici:

Facebook.com/LaVestPrinSudest


LA VEST PRIN SUDEST este casa de producție de film înființată de scenaristul, producătorul și regizorul Călin-Liviu Georgescu pentru a realiza, prin producții de film relevante, captivante și de calitate, viziunea programatică din manifestul cultural și comercial ”BLOCKBUSTERS MADE IN ROMANIA” (filme cu succes de casă produse în România).

Disponibil pentru download din Februarie 2023

LA VEST PRIN SUDEST a fost înființată cu un singur scop: pentru a produce blockbustere românești pentru publicul român, filme de succes la public, filme de mare audiență, filme-reper în ceea ce urmărim să marcheze renașterea filmului comercial de calitate în România.

Într-un sens mai larg, beneficiul activității noastre este și al culturii române, dar și al pieței naționale de film și cinema, care are nevoie ca de aer de un volum mai mare de încasări pentru a dobândi stabilitate și pentru a fi prezentă în piața internațională de film.

Veniți alături de noi ca oameni de afaceri, ca investitori, ca parteneri, sponsori donatori și advertiseri într-un proiect de producție de conținut cinematografic de calitate, care va schimba mentalități, cu efecte benefice asupra sistemelor de producție de film, a pieței de cinema de la noi și a creatorilor de film.

Sau veniți alături de noi ca și creatori, actori, operatori, regizori și tehnicieni, parte din echipele de filmare ale celor aproape 20 de filme românești pe care le avem acum în diverse stadii de dezvoltare.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.