There are more ways into moviemaking: sponsorship, financing, partnership and advertising CHECK OUT OUR BUSINESS ZONE

spot_img
spot_img

Suntem LA VEST PRIN SUDEST și producem blockbustere românești.

Suntem compania de producție de film VEST PRIN SUDEST, o companie de cu o singură misiune: să restabilească încrederea unei țări în cinematografia sa, prin re-popularea ecranului de cinema cu filme comerciale captivante și relevante, din genurile populare ale filmului polițist, filmului de acțiune, filmului de comedie, revenge movies, film noir, thrillere și drame sociale.

De prea mulți ani publicul larg din România strigă în zadar, cerând pe ecran eroi de film care luptă pentru cauzele pierdute în viața reală. Acel strigăt a fost auzit și venim cu remediul: povești cinematografice relevante, captivante, semnificative și pline de satisfacții pentru publicul larg, singura bază pentru o industrie a filmului puternică prin conținut și solidă din punct de vedere financiar. Ajunge cu defetismul, deznădejdea și veșnicii învinși. Eroii se întorc pe ecrane în toate producțiile de cinema LA VEST PRIN SUDEST.

Urmărim ideea sănătoasă că filmele comerciale bune trebuie să fie norma, nu excepția.

Timp de decenii am văzut că „filmele de autor”, sau „filmele de artă” au devenit nucleul industriei cinematografice românești, cu efecte dezastruoase asupra box office-ului românesc, ba încă și mai rău, asupra satisfacției și respectului publicului larg pentru cinematografia românească.

E timpul să inversăm situația.

E timpul pentru “BLOCKBUSTERS MADE IN ROMANIA”, programul nostru menit să schimbe mentalități și așteptări, să creeze filme mai bune și de succes comercial, și nu în ultimul rând, să inspire alți cineaști să se alăture acestei idei.

În plus, fimele noastre comerciale, bune și captivante, cu eroi semnificativi pentru societate și pentru aspirațiile lăudabile ale publicului larg, sunt și o garanție că șușele de cinema, videomanelele și producțiile de mahala nu vor ocupa în totalitate cinematografia românească. Calitatea și relevanța sunt cea mai bună rezistență în fața avansului subculturii, al oportunismului deșănțat și cinic al producătorilor de kitsch.

UN MANIFEST PENTRU FILMUL COMERCIAL ROMÂNESC: “BLOCKBUSTERS MADE IN ROMANIA” – Pentru filme românești de calitate și cu succes la public – Disponibil în curând

În timp ce îi chemăm pe toți realizatorii români să ni se alăture prin manifestul nostru de film numit „Blockbusters Made In Romania”, noi facem exact ceea ce predicăm: urmăm cu energie și convingere programul nostru ambițios pentru a crea și a produce conținut de cinema relevant și de impact.

Suntem LA VEST PRIN SUDEST și producem blockbustere românești.

Parcurgeți lista noastră de producții viitoare și alăturați-vă nouă în această uimitoare și plină de satisfacții afacere a filmelor grozave.

”LA VEST PRIN SUDEST este o companie independentă de producție de film, specializată în producții de filme artistice de lung metraj pentru publicul larg din România.

LA VEST PRIN SUDEST Movie Production a fost înființată de scenaristul, producătorul și regizorul Călin-Liviu Georgescu, ca un studio de pionierat în cultura antreprenorială a blockbusterului românesc, cu un angajament îndrăzneț și ambițios față de creația de conținut și inovația în producția de film.

Năzuim să devenim rapid o companie al cărui nume este sinonim cu conținut premium, capitvant și relevant în primul rând pentru publicul românesc din sala de cinema și de pe platformelele de streaming. LISTA FILMELOR >

Intrăm pe piața de cinema cu un solid și valoros portofoliu de proiecte, proiecte care creează nu doar noi oportunități de producție și cofinanțare, dar și un nou model de producție, garantat să livreze atât conținut premium și atractiv pentru publicul larg, cât și generoase ROI cofinanțatorilor și partenerilor noștri.

Este un fapt că publicul larg din România, format timp de treizeci de ani în cultura filmelor americane și a divertismentului de televiziune, nu își găsește azi, în cinema, filmele românești pe care și le dorește cu ardoare.

LA VEST PRIN SUDEST și-a făcut o misiune din re-aducerea în sala de cinema, la filme românești, a acestui public.

Misiunea noastră include nu doar redefinirea modului în care producem, dar și modul creativ și adecvat în care ne alegem proiectele, pe baza unor story-uri și scenarii puternice, ca bază penru filme relevante, care să captiveze și să facă valuri, povești de cinema aduse pe ecran de actori fabuloși, viitoarele Star-uri ale cinematografie românești.

Vă invităm să vă implicați în energicul nostru demers cultural și comercial pentru o producție națională de filme, deopotrivă de calitate și cu succes la public larg, film captivante, puternice și memorabile! 

FILME ARTISTICE DE LUNG METRAJ –  CLICK AICI

”Creăm conținut relevant și de impact, prezentat în genurile filmelor populare, de acțiune, polițiste, al dramelor de suspans și al thrillerului.

Noi am creat nu doar conținut de cinema nou și valoros, ci și formate de producție noi, inovatoare, care folosesc pe deplin tehnologia pe care omul de cinema o are la dispoziție azi, astfel încât să putem producem filme bune la costuri sustenabile în România, fără să facem rabat de la calitate și relevanță.

Suntem specializați în producția de blockbustere românești într-un sistem de producție eficient și rapid,  inspirat din producția filmului independent.

Experiența zecilor de cineaști din toate cinematografiile au arătat că bugetul de producție nu este cel mai important factor în succesul de casă și au intrat în istoria cinematografiei ca inovatori în arta și producția de film. Am văzut. Am învățat. Am aplicat. Și acum e rândul nostru să demonstrăm cum se face. 

Dacă Noul Val Românesc a fost al producțiilor de artă și de autor, filme de artă, filme pentru festivaluri, acum este momentul să facem filme de casă pentru un public românesc care vrea să regăsească, nu doar drumul spre sala de cinema, ci și pasiunea adevărată pentru filmul românesc, împreună cu subiectele care îl preocupă cu adevărat, în viața de zi de zi.”

”Prin producțiile noastre, al doilea ”nou val românesc” va fi un val de audiență în sala de cinema. Veniți alături de noi să readucem românii în sala de cinema românească, la filme românești bune și captivante!”

VEZI TOATE FILMELE PE CARE LE AVEM ACUM ÎN PREGĂTIRE ȘI DEZVOLTARE CLICK AICI

Toate producțiile de cinema pe care le pregătim pentru 2023-2024!!