18/06/2024

LA VEST PRIN SUDEST

Movie Production

© O FILMARE PIERDUTĂ

1 min read

© O FILMARE PIERDUTĂ – Film artistic de lung metraj

O producție LA VEST PRIN SUDEST / Durata: 80 minute / Format: DCP 1.85:1 widescreen

Lansare / Premiera: MAI 2023

”Urmând sentimentul public general despre ”actualitatea operei lui Caragiale”, această ecranizare-adaptare transpune cea mai celebră piesă a marelui dramaturg român în lumea politică de azi, într-o poveste care amplifică momentele comice din piesa originală și atinge fapte și personaje politice de notorietate, într-un flux energic de momente comice. Tonul urmărit de filme este cel din comediile clasice românești ale ”monștrilor sacri” din teatru și film, totul într-un spectacol de comedie de cinema dedicat publicului larg, un spectacol menit să distreze, să inspire și să reafirme filonul comic al culturii române.”

Genul filmului: ECRANIZARE, ADAPTARE, COMEDIE, SATIRĂ, POLITIC

Subiect: Înregistrarea video a unei întâlniri amoroase a premierului ajunge în mâinile opoziție și reconfigurează rezultatul alegerilor parlamentare.

Slogan comercial: ”Vin în cinci minute”


Business: sunt posibilități de finanțare, parteneriate pentru acest film. Filmul oferă și posibilități generoase de promovare pentru brand-uri, produse și servicii, atât în film, cât și în afara filmului, în campania de marketing a producției. > CLIK AICI

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.